FANTASIA WORKSHOP

 

Tid: Söndag 8.10 kl. 12-16
Plats: PIUG (Pargas Idrotts-och UngdomsGård)
Anmäl dig: till paraistenkulttuuriyhdistys@gmail.com senast 23.9.2017.
Arrangör: Föreningen Teaterboulage yhdistys rf och Paraisten Kulttuuriyhdistys PARKU ry

Evenemanget är ett samarbete mellan Föreningen Teaterboulage och Paraisten Kulttuuriyhdistys i Pargas. Målgrupp för FANTASIA WORKSHOP är barn i åldern 7 – 12, men naturligtvis är evenemanget öppet för intresserade av alla åldrar och även föräldrar är välkomna med.

Tillsammans med ledare från Paraisten Kulttuuriyhdistys skapar barnen egna spännande fantasimasker med djurmotiv. Efter en paus med saft, frukt och smörgås blir det sedan teaterimprovisation och -lekar med ledare från Teaterboulage. Beroende på antal deltagande kommer man att jobba i parallella grupper innan alla tillsammans avslutar dagen med improvisation.

Projektet riktar sig till båda språkgrupperna i Pargas,  så allting sker både på svenska och finska. FANTASIA WORKSHOP är kostnadsfritt för deltagarna och sker i PIUG (Pargas Idrotts- och UngdomsGård) söndagen den 8 oktober 2017 kl. 12 – 16.

För att alla skall få ut maximal glädje av FANTASIA WORKSHOP önskar arrangörerna att man anmäler sitt deltagande senast 23.9 till paraistenkulttuuriyhdistys@gmail.com. 

Målet med evenemanget är att sammanföra två aktiva kulturföreningar i Pargas med tanke på möjliga framtida samarbetsprojekt, där man kan ta del av och utnyttja varandras styrkor och erfarenheter.

* Paraisten Kulttuuriyhdistys verksamhetsområden är främst barnkultur, hantverk, bildkonst och musik.

* Föreningen Teaterboulage producerar pjäser med och för barn och vuxna i alla åldrar. I de flesta av Teaterboulages uppsättningar ingår musik, oftast med live band på scenen.