FINLAND 100 ÅR
KIMITOÖNS CENTRUM-MANÖVER

 

Tid: Lördag 7.10.2017 (manöver med start kl 13.00 och lägerbål med start 18.00)
Plats: Manövern startar vid Kimito Torg, Lägerbålet hålls kring Kimito torget.
Anmäl dig: till e-post malin.sjoholm@kimitoon.fi senast 24.9.2017. Vid anmälan meddela lagets namn och deltagarnas ålder. OBS! att delta i lägerbålet kräver ingen anmälan.
Arrangör: Kimito Sjöscouter
 

Gillar du att röra på dig? Är du nyfiken på din närhistoria ?  Boka då in lördagen den 7 oktober, kom  med och bekanta dig närmare med Kimito centrum och Kimitoöns historia på ett annorlunda sätt.

Bilda ett lag på 2-5 personer, lag medlemmarna skall representera olika generationer. (far/morföräldrar, barnbarn och barnbarnsbar)

Ni får röra er i egen takt till fots och lösa olika lekfulla uppgifter som tangerar Finlands 100 åriga historia. Med er behöver ni kläder enligt väder, vattenflaska och en smarttelefon med QR-kod  läsare. (QR-kod läsaren är en nedladdningsbar app, enkel att använda, handledning kan fås)

Centrum-manövern startar kl 13.00 från Kimito torg och tar ca 3 timmar.

Finland 100 år- centrum-manövern avslutas på kvällen med ett stort lägerbål.  Kimito Sjöscouter bjuder in alla intresserade på ett äkta scoutlägerbål med scoutprogram, sånger och rop och förstås ett stort lägerbål. Under kvällen flyttar även ett scoutläger in i centrum. Kom och bekanta er med riktigt lägerliv.

Vi tänder lägerbålet klockan 18.00 - kom före det så får du en bra plats.